Med CREOfamily bevæger du dig ind i en verden af kreativ læring og opfindsomhedstræning.

CREOfamily

CREOfamily introducerer dit barn til forskellige udfordringer/Challenge, hvor deres opfindsomhed og kreativitet vækkes og evnen til at eksperimentere og undersøge forskellige verdener styrkes, trænes og forfines gennem lege og aktiviteter, der stimulerer til yderligere kreativitet og opfindsomhed.

Du vil opdage en verden af Kreativ læring hvor Science fokus, matematik, kreativ tænkning og sansetræning går hånd i hånd. At kombinere de mere teoretiske processer og tanker, med de mere abstrakte og eksperimenterende, kan ruste børn til at varetage fremtidens job og gøre dem til morgendagens problemløsere og innovative tænker.

I vores arbejde med kreativ læring er vi inspireret af flere forskellige pædagogikker og læringsbevægelser bl.a. den amerikanske bevægelse STEAM som i disse dage galopperer frem i hele verden.

Som designere, formidlere og undervisere ser vi et markant fald i børns evne til at tænke kreativ, hvilket er katastrofalt hvis man ser på fremtidsforskeres forudsigelser om hvilke kompetencer der vil blive mest efterspurgt i fremtidens arbejdsmarked.

Derfor har vi lavet Creofamily som er et univers af challenge – Undersøgelser – eksperimenter, der vækker børnenes nysgerrighed, lyst til at lege og eksperimentere – og evnen til at tillære sig mere viden.

Rigtig god CREO lyst

Camilla & Catrine

 

World Economic Forum’s bud på de 10 mest efterspurgte kompetencer i 2020

Hvem står bag CREOFamily

Camilla Christensen

Camilla Christensen

Produktdesigner fra Danmarks Designskole, underviser og iværksætter.

Catrine Christensen

Catrine Christensen

Industriel designer fra Kolding designskole, formidler og iværksætter